Kleurmogelijkheden | Colota

U onderschat uiteraard niet wat de kleur van uw vloer voor de ruimte doet. Dat ge-loven wij direct. Maar toch vinden wij het belangrijk om het nog eens extra te bena-drukken: de kleur van uw vloer zorgt er in grote mate voor of u een bepaalde sfeer weet te creëren, of juist niet.

COLOTA© SINCE 2004Kleur mogelijkheden

De kleur van uw vloer bepaalt een hoop. Het is het eerste dat opvalt en zorgt voor een bepaalde sfeer. Dit is de reden dat onze gietvloeren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, afhankelijk van wat u wilt bereiken en uitstralen in uw ruimte. Aan de hand van onze kleurwaaiers en -stalen, kijken we samen naar wat de beste kleur is voor u, uw situatie en uw specifieke wensen.

https://colota.nl/wp-content/uploads/2020/01/gietvloerengent-colota.jpg

READ MORE ABOUT OURConcept

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Showroom
Dendermondsesteenweg 360,
9000 Gent, België
Openingsuren
Ma-Za: 09:00 - 17:00
Enkel op afspraak
Telefoon
+32 937 97 01 11
+32 486 12 12 05
E-mail
info@colota.be

Kwaliteit op maat

Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
Contact
Cécile Cautermanstraat 75, 9000 Gent, België
Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
Social