Acrylaatvloer | Colota

Wilt u een vloer die snel in gebruik te nemen is, bijvoorbeeld op een galerij? Een acrylaatvloer van ‘Colota vloeren’ is binnen één uur volledig belastbaar. Een acrylaatvloer biedt dezelfde voordelen als een andere kunststofvloer, alleen is hij zeer snel uitgehard.

COLOTA© SINCE 2004Acrylaatvloer

Wilt u een vloer die snel in gebruik te nemen is, bijvoorbeeld op een galerij? Een acrylaatvloer van ‘Colota vloeren’ is binnen één uur volledig belastbaar. Een acrylaatvloer biedt dezelfde voordelen als een andere kunststofvloer, alleen is hij zeer snel uitgehard. Ook is het mogelijk om een acrylaatvloer aan te brengen bij een temperatuur lager dan vijf graden. Dat maakt een acrylaatvloer uitermate geschikt voor een vloer in uw koel- en/ of vriesruimtes. Onze acrylaatvloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

https://colota.nl/wp-content/uploads/2020/01/Acrylaatvloer-Gent.jpg

READ MORE ABOUT OURConcept

Contact binnen 24 UUR

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte gietvloer. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Showroom
Dendermondsesteenweg 360,
9000 Gent, België
Openingsuren
Ma-Za: 09:00 - 17:00
Enkel op afspraak
Telefoon
+32 937 97 01 11
+32 486 12 12 05
E-mail
info@colota.be

Kwaliteit op maat

Colota© gietvloeren biedt hoogwaardige producten met een uitgebreide service, voor een goede prijs. Wij zijn een betrouwbare partner met meer dan 35 jaar ervaring en zullen u altijd van eerlijk advies voorzien. Wij bieden garantie op onze gietvloeren en kunnen eventuele beschadigingen snel en secuur herstellen, zodat uw vloer weer zo goed als nieuw is.
Contact
Cécile Cautermanstraat 75, 9000 Gent, België
Ma-Za: 09:00 - 17:00 Enkel op afspraak
Social
This endpoint has been retired